Over Kinderopvang De Krieltjes

Kinderdagverblijf De Krieltjes staat voor kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een landelijke omgeving. Bij ons kan uw kind zich in een veilige, leerzame en gezellige omgeving samen met leeftijdsgenootjes ontplooien. Want als ouder bent u vooral op zoek naar een betrouwbare opvang voor uw kind. Kinderopvang De Krieltjes heeft ook het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van Groen Cement.

De Krieltjes is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij Calibris.

Een betrouwbare opvang voor uw kind. Een plek waar uw kind zich in een veilige, leerzame en gezellige omgeving kan ontplooien.

Klimmen, klauteren, struinen en ontdekken op de boerderij

Samen met leeftijdgenootjes ontdekt uw kind de wereld om zich heen. Ze kunnen buiten in hun overalletjes heerlijk ravotten, maar ook “tuinieren” en met de dieren spelen zijn favoriet. Bij gelegenheid gaan de kinderen kijken in het land hoe alles groeit en bloeit. Het is natuurlijk erg leuk om te zien waar je eten vandaan komt! Bij De Krieltjes werken wij volgens de normen van de Wet Kinderopvang. U kunt bij De Krieltjes dagopvang terecht voor kinderen vanaf 12 weken tot 4 jaar. BSO De Grote Kriel is voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Natuur biedt vele ontwikkelingsstimulansen voor uw kind.

De natuur:

  • Leert verwonderen, respecteren en verzorgen.
  • Maakt nieuwsgierig.
  • Stimuleert de creativiteit.
  • Helpt het aanpassingsvermogen te ontwikkelen.
  • Geeft de kinderen fysiek zelfvertrouwen.
  • Stimuleert de zintuigen.
  • Leert de kinderen risico’s aan te gaan en die te managen.

Dit is wat struinen, ploeteren, kruipen, liggen, hangen, zwaaien, dromen, bouwen, afbreken, stoeien en luieren in de natuur kinderen oplevert.

Dat is de kracht van de natuur!