De medewerkers van onze kinderopvang

Eléa

Mijn naam is van Eléa Kroes- van Kampen. Ik ben getrouwd met Philip Kroes. We hebben 3 dochters Gwen, Megan, Danique en een zoon Cillian. In 2002 zijn wij vanuit Zuid-Holland naar de polder verhuisd om daar onze boerderij voort te zetten. In Zuid Holland heb ik jaren met veel plezier gewerkt als docent Dieren-en Veehouderij en Biologie. Na de geboorte van onze tweelingdochters zag ik hoe mooi het is voor een kind om op te groeien op een boerderij. Ik vond dat de kinderen de natuur mochten ontdekken en mochten ontdekken wie ze zijn. Ik vond dat eigenlijk alle kinderen deze ruimte en rust zouden moeten kunnen ervaren. De visie van De Krieltjes was geboren. Na een omscholingstraject kon ik vanaf 2007 de eerste kinderen bij Kinderdagverblijf De Krieltjes ontvangen. Vanaf 2013 hebben wij ook een BSO geopend. Nog elke dag geniet ik ervan om de kinderen buiten in de natuur bezig te zien struinen, ploeteren en scharrelen. Een passie van mij is de bijzondere pedagogische visie van De Krieltjes samen met de groene visie. Mocht u een keer willen komen kijken bij Kinderopvang De Krieltjes dan heet ik u van harte welkom.

Brenda

Mijn naam is Brenda en ik ben moeder van Thijmen en Carmen. Vanaf november 2009 ben ik werkzaam bij De Krieltjes. Ik ben bij De Krieltjes begonnen op de groep als Pedagogisch medewerker. Het buiten in de natuur bezig zijn, in de aarde wroeten en met de dieren bezig zijn vind ik geweldig. In 2011 heb ik de mogelijkheid gekregen om leidinggevende te worden. Ik vind het een voorrecht om voor de kinderen van De Krieltjes een nog mooiere en en fijnere plek te creeer. Samen met Eléa draag ik er met veel plezier zorg voor dat de visie tot uitvoering wordt gebracht zoals de visie bedoeld is. Wanneer ik vrij ben vind ik het erg leuk om bezig te zijn met fotografie en ga ik er graag op uit met mijn kinderen. En verder doe ik ook nog aan hardlopen.

Marloes

Ik ben Marloes van ´t Hof en ik ben sinds april 2019 werkzaam bij Kinderopvang De Krieltjes. Ik ben getrouwd met Herbert en we wonen samen met onze lieve kat in Elburg. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, uitstapjes maken en reizen. Bij De Krieltjes geniet ik er van om samen met de kinderen te ontdekken wat de dag ons weer te brengen heeft. Ieder kind is uniek en iedere dag is weer anders, dat maakt dat ik het werken bij De Krieltjes zo leuk vind.

Jochebed

Mijn naam is Jochebed. Met veel plezier heb ik tijdens mijn laatste jaar van de opleiding SPW niveau 4 stage gelopen bij Kinderopvang De Krieltjes. Daarna ging ik verder studeren en heb ik tijdens mijn studie invalwerk gedaan op het KDV en de BSO.  Ik merkte tijdens mijn studie dat ik het werken bij Kinderopvang De Krieltjes miste. Vanaf mei 2019 ben ik hier definitief komen werken. Ik geniet ervan om met de kinderen buiten te zijn en flink te modderen!

Ayellet

Ik ben Ayellet en ik ben moeder van 3 geweldige kinderen van 23, 21 en 13 jaar. 15 jaar geleden ben ik verhuisd van Israël naar Nederland. In Israël was ik een basisschool lerares en stond ik fulltime voor een klas met 40 kinderen van groep 7/8.  Dus ik ben wel wat gewend;-) Ook heb ik in die tijd een certificaat behaald zodat ik op de basisschool les mocht geven in Wiskunde. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Sinds kort werk ik bij Kinderopvang De Krieltjes. Ik voel mij hier erg thuis door de vrijheid die de kinderen krijgen, de ruimte en door het respect wat naar elkaar toe is.

Rochella

Hoi, mijn naam is Rochella van der Meulen. Vanaf juni 2015 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Krieltjes. Hiervoor ben ik twee jaar werkzaam geweest op een ander kinderdagverblijf. De rol van pedagogisch medewerkster is op mijn lijf geschreven, ik hou er van om met kinderen bezig te zijn. In mijn vrije tijd heb ik ook oppaskindjes waar ik wekelijks voor zorg. Zelf vind ik het ook heerlijk om buiten te zijn, daarom ben ik bij De Krieltjes op de juiste plek!

Susanne Kroon

Susanne

Mijn naam is Susanne Kroon en ben 21 jaar oud. Ik begon bij Kinderopvang De Krieltjes als stagiaire en ben inmiddels een trotse medewerker. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Ook ben ik een echte dierenvriend en ben ik vaak met de kinderen te vinden bij de dieren. In mijn vrije tijd ben ik ook erg actief met onze huisdieren en ben ik vaak met de honden te vinden in het bos.

Margareth

Mijn naam is Margareth de Jong, ik ben getrouwd en heb een dochter van 21. Ik woon sinds eind maart in Dronten. Hiervoor heb ik in Curaçao gewoond en daarvoor in Drenthe. In Curaçao werkte ik in de morgen als Shadow. Ik gaf 1 op 1 les aan een autistische jongen van 10 jaar. In de middag was ik coördinator van een naschoolse opvang. Het werken met kinderen vind ik heerlijk, geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om te zien dat geen enkel kind hetzelfde is. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen niveau en tempo. Daarom vind ik het belangrijk en mooi om persoonlijke aandacht voor de kinderen te hebben in een veilige en gezellige omgeving