De medewerkers van onze kinderopvang

Kinderopvang De Krieltjes | Kinderdagverblijf | Elea | Biddinghuizen

Eléa

Mijn naam is van Eléa Kroes- van Kampen. Ik ben getrouwd met Philip Kroes. We hebben 3 dochters Gwen, Megan, Danique en een zoon Cillian. In 2002 zijn wij vanuit Zuid-Holland naar de polder verhuisd om daar onze boerderij voort te zetten. In Zuid Holland heb ik jaren met veel plezier gewerkt als docent Dieren-en Veehouderij en Biologie. Na de geboorte van onze tweelingdochters zag ik hoe mooi het is voor een kind om op te groeien op een boerderij. Ik vond dat de kinderen de natuur mochten ontdekken en mochten ontdekken wie ze zijn. Ik vond dat eigenlijk alle kinderen deze ruimte en rust zouden moeten kunnen ervaren. De visie van De Krieltjes was geboren. Na een omscholingstraject kon ik vanaf 2007 de eerste kinderen bij Kinderdagverblijf De Krieltjes ontvangen. Vanaf 2013 hebben wij ook een BSO geopend. Nog elke dag geniet ik ervan om de kinderen buiten in de natuur bezig te zien struinen, ploeteren en scharrelen. Een passie van mij is de bijzondere pedagogische visie van De Krieltjes samen met de groene visie. Mocht u een keer willen komen kijken bij Kinderopvang De Krieltjes dan heet ik u van harte welkom.

Kinderopvang De Krieltjes | Kinderdagverblijf | Brenda | Biddinghuizen

Brenda

Mijn naam is Brenda en ik ben moeder van Thijmen en Carmen. Vanaf november 2009 ben ik werkzaam bij De Krieltjes. Ik ben bij De Krieltjes begonnen op de groep als Pedagogisch medewerker. Het buiten in de natuur bezig zijn, in de aarde wroeten en met de dieren bezig zijn vind ik geweldig. In 2011 heb ik de mogelijkheid gekregen om leidinggevende te worden. Ik vind het een voorrecht om voor de kinderen van De Krieltjes een nog mooiere en en fijnere plek te creeer. Samen met Eléa draag ik er met veel plezier zorg voor dat de visie tot uitvoering wordt gebracht zoals de visie bedoeld is. Wanneer ik vrij ben vind ik het erg leuk om bezig te zijn met fotografie en ga ik er graag op uit met mijn kinderen. En verder doe ik ook nog aan hardlopen.

Kinderopvang De Krieltjes | Bouchra

Bouchra

Hallo, mijn naam is Bouchra en na vele omwegen ben ik sinds juli 2010 werkzaam bij De Krieltjes. Zelf ben ik moeder van een dochter en 2 zonen. De filosofie ”als je nog schoon bent heb je niet lekker gespeeld” is mij op mijn lijf geschreven. Graag begroet ik u bij De Krieltjes op mijn blote voeten en met modder op mijn broek.

Kinderopvang De Krieltjes | Johanna

Johanna

Ik ben Johanna en ben getrouwd met Dedde en samen hebben we 2 zoons. Sinds november 2010 werk ik met veel plezier bij De Krieltjes. Het meest geniet ik tijdens mijn werk van het buiten zijn met de kinderen, maar ik hou ook van voorlezen en liedjes zingen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of struinen in de natuur en het liefst samen met mijn hond. Verder doe ik aan hardlopen, fröbel ik regelmatig iets of lees een spannend boek.

Cariena | Team De Krieltjes | Dronten

Carina

Hoi, ik ben Carina, moeder van Iris en Jasmijn. Sinds september 2017 werk ik bij De Krieltjes. Ik geniet ervan om samen met de kinderen buiten te zijn; in de zandbak spelen, in waterplassen stampen en samen de dieren verzorgen. Ook ik ontdek en leer elke dag weer nieuwe dingen van en met de kinderen, dat maakt mij blij! Mijn vrije tijd besteed ik aan boeken lezen een gezelschapsspel, taarten bakken en varen met onze boot.

Kinderopvang De Krieltjes | Rochella

Rochella

Hoi, mijn naam is Rochella van der Meulen. Vanaf juni 2015 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Krieltjes. Hiervoor ben ik twee jaar werkzaam geweest op een ander kinderdagverblijf. De rol van pedagogisch medewerkster is op mijn lijf geschreven, ik hou er van om met kinderen bezig te zijn. In mijn vrije tijd heb ik ook oppaskindjes waar ik wekelijks voor zorg. Zelf vind ik het ook heerlijk om buiten te zijn, daarom ben ik bij De Krieltjes op de juiste plek!